Cursus babymassage - Fitmassage - Massagepraktijk
15491
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15491,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.1,vc_responsive
 

Cursus babymassage

Cursus babymassage Utrecht Leidsche Rijn

babymassage utrecht

Bij Fitmassage leer je, in kleine groepen of individueel, de kunst van het aanraken, middels de cursus Shantala babymassage. Een prachtige en simpele manier om de unieke band met je baby te versterken. Maar ook verlicht het vaak veelvoorkomende klachten bij baby’s zoals: darmkrampjes, slaapproblemen, overmatig huilen etc. Een goede babymassage is ook nog eens heel ontspannen voor de vader of moeder.

 

Wat leer je?
Veel! Zo leer je de massagehandgrepen en bespreken we diverse thema’s (zoals het haptonomisch dragen van je baby, het gebruik van olie etc.). Naast de Shantala babymassage leer ik je bovendien een aantal voetreflexpunten en geef ik je extra tips om jouw baby te laten ontspannen. In iedere les is er ruimte om vragen te behandelen en er is tijd voor jouw specifieke behoefte. Eigenlijk zou iedereen dus de cursus babymassage moeten volgen!

Gemiddeld 1 x per maand start er een nieuwe cursus babymassage in groepsverband bij Fitmassage. Weten wanneer de volgende groepscursus start? Bekijk de data op onze kalender pagina!

babymassage voor ouders

Bij Fitmassage leer je, in kleine groepen of individueel, de kunst van het aanraken, middels de cursus Shantala babymassage. Een prachtige en simpele manier om de unieke band met je baby te versterken. Maar ook verlicht het vaak veelvoorkomende klachten bij baby’s zoals: darmkrampjes, slaapproblemen, overmatig huilen etc. Een goede babymassage is ook nog eens heel ontspannen voor de vader of moeder.

Over de docente

 

Ik, Jenneke, ben zelf moeder van 2 zoons, (2009 en 2011 geboren) en heb uiteraard de babymassage met veel plezier gegeven aan allebei.
Momenteel masseer ik ze nog steeds maar op een manier die weer past bij deze leeftijdsfase.

Mijn achtergrond als massagetherapeut, waarvoor ik een 4-jarige opleiding heb gevolgd, zie ik als een extra pluspunt tijdens het geven van de cursussen.
Door mijn kennis en ervaring kan ik soms net wat vollediger adviseren in sommige situaties.

Gemiddeld 1 x per maand start er een nieuwe cursus babymassage in groepsverband bij Fitmassage. Bekijk hier onder de eerst volgende cursus data.

polaroid jenneke bekers

Welke cursus past bij jou?
Omdat ieder mens uniek is bieden wij de cursus babymassage op verschillende manieren aan. In groepsverband, individueel (privé-les aan huis) of in een door jou samengestelde groep. Zo krijg je altijd de cursus die het beste bij je past of het best aansluit op de behoefte van jou en je baby.


Groepsles

Lijkt het je gezellig om de lessen in een groep te volgen? Bij Fitmassage zitten er maximaal 5 cursisten in de groep, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen.
In 4 lessen van 1 uur en 1 kwartier leer je jouw baby op een goede manier masseren. ( 75,- euro per persoon voor 4 lessen)


Shantala babymassage individueel
Wil of kun je geen groeplessen volgen? Of wil je de massage graag samen met je partner aanleren? Kies dan voor deze cursus. In 2 ontspannen lessen van ruim 1 uur leer je, indien gewenst samen met je partner, om je baby een goede massage te geven. En dit in de vertrouwde omgeving van je eigen huis, op het tijdstip dat jou en je baby het beste uitkomt! (125,- euro per baby). Geef je wel op tijd op!


Zelf een groep samenstellen?

Je hebt elkaar leren kennen tijdens de zwangerschapscursus of je bent samen met je vriendinnen zwanger. Of misschien is er op je werk wel een heuse babyboom. Wat is er nu leuker om dan met deze gezellige groep meiden je eigen cursus te plannen! Je eigen groep voor een cursus babymassage samenstellen wordt bij Fitmassage bovendien beloond door een fikse korting. Zo betaal je slechts 95,- euro per persoon (vanaf 2 personen) voor een cursus aan huis (i.p.v. 125,-). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel naar 030-8774746 of email naar info@fitmassage.nl


Alle cursussen inclusief reader en gratis flesje massageolie voor baby’s!

Welke optie je ook kiest, bij de cursus babymassage van Fitmassage krijg je bovendien altijd een reader met daarin uitgebreide theoretische kennis, maar ook met alle lessen geïllustreerd met foto’s, zodat je de opgedane kennis altijd nog kunt nalezen. Ook krijg je gratis een flesje massageolie.

Heb je nog vragen, kijk dan bij onze meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

babymassage collage