Onze massages - Fitmassage - Massagepraktijk
15670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15670,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.1,vc_responsive
 

Onze massages

Meer informatie over onze massages ? Fitmassage is een professionele en veelzijdige praktijk, met twee vestigingen in Leidsche Rijn, Utrecht. Je kunt bij ons terecht voor diverse massages zoals: zwangerschapsmassage, sportmassage, kindermassage en ontspanningsmassage.

Als massagetherapeut behandelen wij bovendien zeer uiteenlopende lichamelijke klachten, middels onze consulten massagetherapie, die in veel gevallen vergoedt worden door de zorgverzekeraar. Je vindt alles hierover op de site van Fittherapie.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit. Deze is terug te vinden in de opleidingen die we gevolgd hebben, in onze ervaring maar ook bijvoorbeeld in de keuze van onze unieke en hoogwaardige kwaliteit massagetafel.

 

Vragen? Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak! Of boek eenvoudig online een afspraak via onze website www.fitleidscherijn.nl