Over ons - Fitmassage - Massagepraktijk
15629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15629,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.1,vc_responsive
 

Over ons

We stellen ons graag even aan je voor en vertellen iets meer over ons zelf.
Wij zijn Jenneke Bekers en Raymond Roubos, partners privé en zakelijk.

 

Geboren en getogen in Brabant en sinds 2008 woonachtig in Leidsche Rijn Utrecht.
We hebben twee prachtige zoons, Mees (2009) en Mats (2011).

De stap naar Fitmassage en Fittherapie


Na jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, als intercedent en medewerker beleggingen, ontstond bij ons allebei het verlangen om meer voldoening uit ons werk te halen. Omdat we geïnteresseerd zijn in de mens in zijn geheel en ook vanwege het dynamische karakter van de wereld van massage en natuurgeneeskunde, was de richting die we op wilden al snel duidelijk.

 

Zo begonnen we in 2004 met de opleiding sportmassage, welke we in 2005 succesvol afronden. Na het behalen van dit diploma, wilden we nog beter in staat zijn om klachten te verhelpen en te voorkomen. Zodoende zijn we ons gaan verdiepen in de diverse massagevormen en behandeltechnieken.

 

We zijn vervolgens in 2005 gestart met de dagopleiding Massagetherapie bij IVS opleidingen.
In het kader van de opleiding Massagetherapie schreven we een afstudeerscriptie met de titel: “Massagetherapie in Nederlandse ziekenhuizen”. In deze scriptie hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar het huidige aanbod en mogelijkheden voor het aanbieden van massage(therapie) in Nederlandse ziekenhuizen.
We zijn in 2007 allebei Cum Laude afgestudeerd als Massagetherapeut.
Daarnaast behaalden we ons diploma HBO medische kennis.

 

In 2008 openden we onze eerste praktijk in Leidsche Rijn te Utrecht, aan de Renoirhof. Na ruim 3 jaar werd het tijd voor uitbreiding en zodoende openden we onze tweede praktijkruimte, aan de Louis Armstronglaan.

 

In 2011 behaalde Jenneke het diploma Docent Shantala babymassage. Zij volgde de opleiding bij Holos te Utrecht. Tevens volgen wij ieder jaar de nodige nascholing om ons te blijven verdiepen en specialiseren.

 

Onder de naam Fittherapie behandelen we uiteenlopende klachten middels massagetherapie. Fitmassage is ons andere bedrijf dat gericht is op alle andere activiteiten zoals: massages, babymassage, cursussen en massage in ziekenhuizen.