Kindermassage

kindermassage utrecht

Kindermassage Leidsche rijn Utrecht

Alle kindermassages worden gegeven door Jenneke


Heeft mijn kind een massage nodig?
Het kan zijn dat er specifieke klachten zijn, zoals spierpijnen (bijvoorbeeld bij hypermobiliteit of door reuma etc.) of bij blessures (soms sportgerelateerd). Maar we zien ook regelmatig kinderen in de praktijk die niet lekker in hun vel zitten. Bijvoorbeeld omdat iemand gepest wordt, maar ook ADHD of onverklaarbare rusteloosheid kunnen redenen zijn waarom een ouder met zijn of haar kind naar onze praktijk komt. Kinderen ervaren de massagetherapie vaak als verlichtend en ontspannend.

En als er geen klachten zijn?
Uiteraard komen er ook kinderen die het gewoon heel fijn vinden om een ontspanningsmassage te krijgen. Ook voor kinderen kan een ontspannende massage erg prettig zijn, net als voor volwassenen.

 

Wat is het verschil tussen een behandeling voor kinderen en volwassenen?
Allereerst de tijdsduur. Kinderen masseer ik maximaal een half uur omdat dit vaak voldoende blijkt te zijn maar ook om de aandacht van het kind optimaal te houden. Ook de intensiteit en de technieken van de behandeling worden aangepast aan het kind. Daarnaast is het zo, dat er meestal een gesprek plaatsvindt met het kind, terwijl hij of zij op de behandeltafel ligt.

 

Mag ik als ouder bij mijn kind blijven?
Één van de ouders is altijd gedurende de behandeling in de praktijkruimte aanwezig zodat het kind zich snel op zijn of haar gemak voelt maar ook om eventueel aanvullende informatie te geven.

Een behandeling wordt door een kind vaak als leuk en ontspannend ervaren!
Bovendien vergoeden de meeste verzekeraars, vanuit het aanvullende pakket, onze consulten, wanneer het om een therapeutische massage gaat.

 

Nog vragen? Stel ze gerust.
Of maak direct een online afspraak!

kindermassage leidsche rijn

Een vraag? Stel deze eenvoudig via WhatsApp!
Meestal ontvang je binnen 2 uur antwoord.

Chat via WhatsApp!