MINI CURSUS MINDFULNESS & ONTSPANNING

MINI CURSUS MINDFULNESS & ONTSPANNING

Op vrijdagochtend 1 en 8 december of op maandagavond 4 en 11 december start ik weer met de Minicursus Mindfulness & Ontspanning bij Fit massage Leidsche Rijn.

Wil jij ook wat meer rust en ontspanning in je leven brengen? Zeker nu al die drukke feestdagen eraan komen. Zeker is het hele gezellige tijd maar ook erg druk waarin tijd voor jezelf nemen belangrijk blijft.

In de dagelijkse leven wordt je soms zo geleefd. Steeds heb je het gevoel alsof je in een sneltrein zit en weet niet meer waar je uit kan stappen. Je hoofd zit overvol met allemaal gedachtes. Je voelt je vaak moe, ervaart veel spanning in je lichaam en hebt allemaal vage lichamelijke klachten.

Graag zou je meer rust willen ervaren. Je weer meer ontspannen willen voelen. Je gedachtes niet meer in alles laten overheersen. Meer in het moment zijn en niet steeds bezig zijn met het heden en toekomst. Je wilt weer genieten van het moment zelf en met meer ontspanning leven.

Graag wil jij jezelf veel beter leren aanvoelen om zo je eigen grenzen te bewaken.

Met deze 2- daagse cursus (2 avonden of 2 ochtenden) laat ik je kennis maken met Mindfulness en daarnaast doen we ook ontspanningsoefeningen. Daarmee laat ik je ervaren hoe je meer rustmomenten kunt nemen, even te stoppen om jezelf aan te voelen.

Zo zal je meer Rust & Balans ervaren in je lichaam en geest. Zeker tijdens de feestdagen. Dat je ook in die dagen momenten voor jezelf leert te nemen.

OOK HEB IK EEN EXTRA BONUS VOOR JOU!!!!

Naast de lessen ontvang je GRATIS per mail enkele begeleidende meditaties en uitleg van de oefeningen die we tijdens de lessen hebben ervaren. Zo kun je thuis ook blijven oefeningen en Mindfulness steeds meer gaan integreren in je dagelijks leven.

Deze cursus is een mooie eerste kennismaking met Mindfulness die je als tool kunt gebruiken in jouw leven. Lees verder op mijn website http://www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/mindfulness-ontspanning.

Je bent van harte welkom!Zo zal je meer Rust & Balans ervaren in je lichaam en geest. Zeker tijdens de feestdagen. Dat je ook in die dagen momenten voor jezelf leert te nemen.
Naast de lessen ontvang je ook per mail enkele begeleidende meditaties en uitleg van de oefeningen die we tijdens de lessen hebben ervaren.

Deze cursus is een mooie eerste kennismaking met Mindfulness die je als tool kunt gebruiken in jouw leven. Lees verder op mijn website www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/mindfulness-ontspanning

Wees welkom!Een vraag? Stel deze eenvoudig via WhatsApp!
Meestal ontvang je binnen 2 uur antwoord.

Chat via WhatsApp!