Mini cursus Mindfulness & Ontspanning

Mini cursus Mindfulness & Ontspanning

Wil jij ook anders omgaan met onrust en spanning?
Zou jij ook wat meer rust en ontspanning in je leven willen brengen? Voel je dat je wordt geleefd? Steeds heb je het gevoel alsof je in een sneltrein zit en weet niet meer waar je uit kan stappen. Je hoofd zit overvol met allemaal gedachtes. Je voelt je vaak moe, ervaart veel spanning in je lichaam en hebt allemaal vage lichamelijke klachten.

Graag zou je meer rust willen ervaren. Je weer meer ontspannen willen voelen. Je gedachtes niet meer in alles laten overheersen, jouw innerlijke criticus. Meer in het moment zijn en niet steeds bezig zijn met het heden en de toekomst. Je wilt weer genieten van het moment zelf en met meer ontspanning leven. Ook wil jij jezelf veel beter leren aanvoelen dit helpt om je eigen grenzen te bewaken.

Op vrijdag 14 april en 21 april geef ik de cursus “Mindfulness & Ontspanning”. In deze cursus maak je kennis met wat Mindfulness is en voor je kan doen. Ik laat je ervaren hoe je meer rustmomenten kunt nemen, even te stoppen om jezelf beter aan te voelen. Zo zal je meer Rust & Balans ervaren in je lichaam en geest.

Deze cursus is een mooie eerste kennismaking met mindfulness die je als tool kunt gebruiken in jouw leven. Deze cursus is een mooi voortraject voor de cursus “Creeer weer Rust & Balans in je leven” .

Er zijn nog een paar plekjes vrij dus je kunt je nog aanmelden via www.zen-ki-reiki-meditatie.nl/mindfulness-ontspanning

Super leuk als je erbij bent.
Warme groet,
NatasjaEen vraag? Stel deze eenvoudig via WhatsApp!
Meestal ontvang je binnen 2 uur antwoord.

Chat via WhatsApp!