Ontspanningsmassage

ontspanningsmassage utrecht

Ontspanningsmassage bij Fitmassage Leidsche Rijn, Utrecht

 

Wanneer je wilt genieten van een ontspannende massage, ben je bij Fitmassage helemaal aan het juiste adres. Gedurende een massage van 25 of 50 minuten, voel je de spanning van je af glijden.

Je kunt ervoor kiezen een deel van je lichaam te laten masseren, bijvoorbeeld je rug, nek en/of schouders of je kiest evoor om je hele lichaam onder handen te laten nemen. Ook je armen, benen en voeten worden dan in de massage meegenomen. Maar misschien vindt jij het wel prettig dat je hoofdhuid gemasseerd wordt. Ook dat kan bij Fitmassage. Onze massages worden namelijk altijd voorafgegaan door een korte intake. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van jou en jouw wensen en op die manier kunnen we de behandeling helemaal op jou afstemmen.

Waarom iedereen een ontspanningsmassage kan gebruiken?

 

Een goede ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je even helemaal loskomt van de dagelijkse stress in lichaam en geest maar het zorgt ook voor:

  • bevordering van de bloedcirculatie en stofwisseling
  • bevordering van de afvoer van vocht en afvalstoffen
  • bestrijding van vermoeide spieren, spierspanning en spierkrampen
  • bestrijding van algemene vermoeidheid en spanning.
  • Na een goede ontspanningsmassage ben je dus weer helemaal in balans.

 

Door wie word ik gemasseerd?

De ontspanningsmassages bij Fitmassage worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde masseurs, met een passie voor massage. Tijdens het maken van de afspraak krijg je te horen door wie je gemasseerd zult worden, een prettig idee.

Heb je klachten? Kijk op de site van Fittherapie voor meer informatie over onze therapeutische behandelingen. Deze behandelingen worden vaak ook (deels) vergoed door de verzekeraar. Lees hier meer over ons.

 

Op zoek naar een origineel kado?
Een ontspanningsmassage is ook een leuk en origineel kado om weg te geven en je weet zeker dat het in de smaak zal vallen! Wij verkopen uiteraard ook kadobonnen die je online kunt bestellen.
Bezoek onze webshop op Fit Leidsche Rijn om eenvoudig online een kadobon aan te schaffen!

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan direct contact met ons op.