Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage utrecht

Hoera, je bent zwanger! Gefeliciteerd.

Dit is een spannende maar vaak ook een hele mooie en bijzondere tijd. Wees dus extra lief voor jezelf en plan een zwangerschapsmassage bij Fitmassage.

Bij Fitmassage kun je namelijk, vanwege onze speciale massagetafel, liggend op je buik de massage ondergaan, een unieke en zeer ontspannende ervaring! Daarnaast wordt je gemasseerd door ervaren en gekwalificeerde masseurs met veel ervaring, en dat verschil merk je. Wil je liever door een vrouw gemasseerd worden? Geen probleem, selecteer Jenneke, Ingrid of Cheryl tijdens het maken van de afspraak, wij vinden dit heel normaal. Lees hieronder alles over de zwangerschapsmassage, onze unieke tafel en waarom je juist bij Fitmassage aan het goede adres bent.

Met of zonder klachten
De zwangerschapsmassages bij Fitmassage (Leidsche Rijn, Utrecht) worden gegeven door ervaren en goed opgeleide masseurs. Dit betekent dat wij weten wat wel en niet mag in de zwangerschap, wel zo veilig.

Een zwangerschap zonder klachten? Kies dan voor ontspanning.

Verloopt jouw zwangerschap zonder klachten en ben je toe aan een stuk ontspanning? Plan dan snel jouw zwangerschapsmassage via onze online agenda.

Wanneer we verwachten dat een zwangerschapsmassage niet toereikend zal zijn

Het kan zijn dat wij adviseren om, na de eerste zwangerschapsmassage, een meer therapeutisch traject in te gaan. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er sprake is van meer structurele zwangerschapsklachten, zoals bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden onze therapeutische consulten massagetherapie bovendien door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Kijk hiervoor op de site van Fittherapie. Let op: een ontspannende zwangerschapsmassage komt nooit in aanmerking voor vergoeding vanuit de verzekeraar.

 

massagetafel met borstuitsparingSpeciale massagetafel!
Bij ons geen massage op je zij met onhandig draaien halverwege of een massage op een skippybal. Bij Fitmassage gaan we altijd voor het allerbeste en zodoende beschikken wij over een unieke en professionele massagetafel voor zwangere vrouwen. Deze tafel, de Athena Prenatal van Custom Craftworks, maakt het mogelijk dat, door middel van de buik- en borstuitsparingen en de verstelbare steungevende band, de aanstaande moeder comfortabel en veilig(!) op haar buik plaats kan nemen! Op de buik liggend kun je eindelijk weer eens echt ontspannen. Iets waar veel vrouwen, hoe verder de zwangerschap vordert, erg naar uitkijken.

De tafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. Bij de buikuitsparing zit een speciale verstelbare band, welke de buik perfect ondersteunt. Het ligcomfort is uitstekend door de
3-laags bekleding en de speciale dura touch afwerking. Lees hier meer over deze tafel.

 


Waarom je juist nu een massage extra kunt gebruiken

Behalve dat een zwangerschap heel bijzonder is, gebeurt er ook, in een relatief korte periode, heel veel met je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je kind en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Of misschien voel jij je kiplekker maar ben je gewoon alleen maar toe aan wat extra ontspanning tijdens je zwangerschap. Een zwangerschapsmassage van Fitmassage zorgt voor totale ontspanning.


Waarom nu juist bij Fitmassage? Alles voordelen op een rijtje:

  • Speciale massagetafel met buikuitsparing
  • Massage door ervaren en gekwalificeerde masseurs
  • Door opleiding en ervaring weten wij wat wel en niet mag tijdens een zwangerschap
  • Wij werken met 100% natuurlijke massageolie.

 

Heb je nog bepaalde vragen? Kijk dan bij onze FAQ, misschien vindt je daar het antwoord.
Wil je direct een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

 

Zelf niet zwanger maar iemand die je kent?
Een zwangerschapsmassage is ook ontzettend leuk om kado te geven! Wij verkopen ook kadobonnen voor ieder gewenst bedrag.

 

Ervaring Nicole, 27 jaar oud. (35 weken zwanger)
“Ik vond het heerlijk om weer even op mijn buik te kunnen liggen! Ik was erg benieuwd of het lekker zou liggen op deze speciale tafel van Fitmassage. Zo’n uitsparing en dan je buik die onder je hangt. Maar het ligt zacht en comfortabel zonder scherpe randjes. Je buik wordt ondersteund door een verstelbare band, heel prettig! Daarnaast is het effect van de massage naar mijn idee beter als je lekker kan gaan liggen. Een ontspannende zwangerschapsmassage is heerlijk, omdat je niet hoeft te draaien gedurende de massage en je buik niet in de weg zit. Kortom, een aanrader!”